Tehtäisiinkö yhdessä jotain suuruudenhullua?

Vaaleissa politiikan ulkopuolelta tulevat tavisehdokkaat ovat kuin pieniä daavideja. Politiikan konkarit ja julkkisehdokkaat ovat sitten tietysti niitä goljatteja.

Suurelle yleisölle tuntemattoman ehdokkaan on vaikea saada viestiään kuuluviin, vaikka hän olisi kuinka asiantunteva ja etevä ajamaan yhteisiä asioita. TV:stä tutulle viestin vieminen on paljon helpompaa.nettiin kansikuva

Jotta ääni kiirisi laajalle ja kauas, pitää tavallisten ehdokkaiden tehdä ankarasti kampanjatyötä vielä oman työpäivänsä päälle. Onnistuneen kampanjan takana on myös paljon ystäviä ja tukijoita, jotka ovat valmiita uhraamaan vapaa-aikaansa ja vaivaansa saadakseen ehdokkaansa eduskuntaan. Tarvitaan monta ihmistä kertomaan kaverille, jakamaan lentolehtisiä, ideoimaan, osallistumaan vaalitilaisuuksiin…

Usein tavisehdokkaan ja hänen tukiryhmänsä pitää olla myös kekseliäs kampanjoija ja markkinoija, sillä harvallapa meistä on satsata suuria rahasummia mainontaan.

Niin, vaaleissa tarvitaan myös sitä, mistä ei oikein tohtisi puhuakaan – rahaa.

Vaikka talkoilla tekisi paljon, on myös paljon asioita, joita yhdessäkään tehden ei saa aikaiseksi. Kaikkein eniten rahaa nielee mainonta. Ja juuri tavisehdokkaalle mainonta olisi tarpeen, sillä loistavakaan ehdokas, ei saa äänivyöryä, jos hänen ehdokkuudestaan tietävät vain tutut ja tutun tutut.

Nyt me Johannan tukijat ja ystävät kääntyisimmekin Sinun puoleesi. Autathan meitä viemään Johannan viestiä eteenpäin?

Voit kertoa hänestä kaverillesi, tykätä hänen Facebook-sivuistaan, osallistua vaalitilaisuuksiin tai tulla mukaan talkoojoukkoihin.

Ja se raha. Sitä voit lahjoittaa kampanjatilille DE48 5123 0800 6530 7079 89. Voit myös myydä tai ostaa tavaraa Facebookissa kampanjakirppikseltä. Pipsa Pentin tekemien vaalikaverikorttien ja –julisteiden tuotto käytetään niin ikään kampanjaan.

Jos lahjoituksista kertyy riittävän suuri summa, niin tehdään jotain suuruudenhullua – teipataan Johanna ja vaalikaveri pariksi vaaleja edeltäväksi viikoksi ratikan kylkeen!

Terveisin Johannan tukijat

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *